V. Megyei Papp Lajos Zongoraverseny

Alulírott Kerek Gábor, a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője ezúton jelzem, hogy az V. Megyei Papp Lajos zongoraversenyt 2021. május 05-én mindenképpen megtartjuk.

Iskolánk vezetőségének reményei szerint a járványügyi helyzet a tavaszi időszakra mérséklődni fog, így elsődleges szándékunk szerint versenyünket már kontakt módon tudjuk megtartani.
Ha azonban a korlátozások netán a reméltnél tovább is fennállnak majd, a zongoraversenyt online módon tartjuk meg a hirdetett időpontban.
A pontos tájékoztatást (online, netán kontakt verseny lesz) az V. Megyei Papp Lajos zongoraversenyről 2021. április 21-én tesszük közzé.

A felkészülési folyamat mindkét esetben (online/kontakt) ugyanaz, és nem szeretnénk a szorgosan gyakorló növendékeket olyan helyzetbe hozni – a verseny meg nem tartása miatt -, amikor úgy érzik, „feleslegesen” készültek (bár készülni, gyakorolni sohasem felesleges).

Kérem Intézményvezető Asszonyt/Urat, az érintett kollégákat, akik versenyünkre növendékeket készítenek értesíteni szíveskedjen.

A személyes találkozás reményében jó felkészülést kívánok mindenkinek!

Kazincbarcika, 2021. február 05.

Tisztelettel:
Kerek Gábor Közeledő sk.