Beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

Tájékoztató a 2020/2021-es tanévre történő beiratkozás lehetséges módjáról

1. Személyesen
Személyesen az iskolában munkanapokon 8:00 – 16:00-ig. Szükséges dokumentumok: TAJ kártya, lakcímkártya, oktatási azonosító.

2. E-mailen keresztül
FIGYELEM! 2020. szeptember 15. után csak személyesen leadott kézzel kitöltött és aláírt, eredeti jelentkezési lapot áll módunkban elfogadni!

A jelentkezési vagy beiratkozási lap letöltését követően a kitöltött nyomtatványt a beiratkozas@kodalyamibarcika.hu e-mail címre kérjük visszaküldeni. A nyomtatvány kitölthető géppel vagy nyomtatás után kézzel, de a kézzel töltött beiratkozási lapokat kizárólag scannelt formában tudjuk elfogadni, lefotózva nem. Azok a növendékek, akik a 2019/2020-as tanévben is az iskola diákjai voltak, a “beiratkozási lap régi növendékeknek”, akik először iratkoznak be iskolánkba, a “jelentkezési lap új növendékeknek” dokumentumot töltsék le. Az elektronikusan kitöltött nyomtatványok aláírására és a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására később, személyesen kerül sor. 

Azon növendékek esetén akinek az előző tanévből (2019/20) térítési- vagy tandíj hátraléka van, a befizetés igazolásáig jelentkezését nem áll módunkban elfogadni!

You may also like...